Management


Werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen?

Waar mensen samenwerken is management nodig. Met één van de Associatie-diploma’s NEMAS® Hoger Management in je bagage opereer je al op hbo-niveau!

 

De examenlijn Management van de Associatie en NEMAS® levert fundamentele managementvaardigheden. Breng snel algemene én specifieke managementkennis succesvol in de praktijk.

‘Met name op vaardigheidsniveau merk ik de meerwaarde’

afbeelding kan niet gevonden worden

“Met Middle Management van de Associatie ben ik uitstekend toegerust voor het oplossen van de praktische managementkwesties die er op mijn level in de organisatie spelen. Organisatorische beginselen, personeel, communicatie, marketing en financiën – echt alles komt aan bod. Ik heb er veel aan gehad. Met name op vaardigheidsniveau merk ik de meerwaarde. Je wordt je bewust van je stijl van leidinggeven en hoe je met collega’s omgaat. Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat je altijd draagvlak moet creëren door inspraak te bieden, want ‘bevelen geven’ werkt niet als je de neuzen één kant op wilt krijgen. En het mooie is dat je zoiets meteen in de praktijk kunt brengen. Hierdoor heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld, waar ik me prettig bij voel. Ik vind het belangrijk om goed opgeleid te zijn, omdat de inzichten die je opdoet een verrijking zijn van je dagelijkse werkzaamheden. Bovendien kan ik met mijn Associatiediploma NEMAS Middle Management® nu doorstromen naar het hbo!”

Ilse Hopman (27), clustermanager non-profit