Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Advies & Consultancy

Maakt u als opleidingsinstituut, werkgever of brancheorganisatie uw eigen examens? Dan is het goed om te weten dat u onafhankelijk advies kunt inwinnen. De Associatie voor Examinering biedt toetstechnisch advies en inhoudelijke ondersteuning. Onze toetsdeskundigen zijn professionals die dagelijks bezig zijn met examinering; ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

Omdat organisaties en branches onderling grote verschillen kennen, zijn onze diensten altijd in meer of mindere mate maatwerk. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Enkel door met elkaar in gesprek te gaan, komen we erachter of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Toetstechnisch advies

De Associatie kan uw huidige toetsbeleid kritisch analyseren. Hierdoor krijgt u een duidelijk en concreet beeld van de sterke en zwakke punten in uw beleid. Indien er verbeteringen mogelijk zijn, kan de Associatie u in het vervolgtraject ondersteunen.

Inschaling NLQF

NLQF is een raamwerk voor inschaling van alle mogelijke kwalificaties. NLQF maakt hiermee opleidingen vergelijkbaar en zorgt zo voor transparantie. Het maakt duidelijk welke opleidingen eenzelfde niveau hebben als de eigen kwalificatie. Werknemers kunnen makkelijker aantonen op welk niveau zij functioneren en dat bevordert de mobiliteit van mensen. Van basiseducatie tot doctoraat, en van bedrijfsopleiding tot meerjarige avondstudie. Een NLQF inschaling vertelt niet zozeer iets over de geleverde studie-inspanning of studie-inhoud, maar over wat iemand kan en weet als een bepaald leerproces is afgerond.

De Associatie ondersteunt u graag bij de inschaling binnen het NLQF. Lees meer over de inschaling of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de NLQF inschaling.

 

Naar de normale website Naar de mobiele website