Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Beroepsregistratie

Erkende titels komen in veel beroepsgroepen voor. Niemand mag zich zonder meer accountant, advocaat, notaris of registercontroller noemen. Het zijn beschermde en erkende titels. Met een beroepsregistratie kan de professional zich onderscheiden van van vakgenoten. Een registratie toont aan dat de professional up-to-date is en opgeleid voor de functie. Een inschrijving laat zien, dat de vakkennis jaarlijks wordt bijgehouden door permanente educatie. 

                         

 

 

De Associatie voor Examinering heeft besloten het Register Financieel Management (RFM®) per 1 januari 2018 niet meer te actualiseren en per 31 december 2019 te beëindigen. De geregistreerden op de lijst onder Downloads van het Register Financieel Management hebben voldaan aan de toelatingseis voor inschrijving in het RFM® en/of hebben voldaan aan de PE-verplichting, waarmee ze hebben aangetoond hun vakkennis jaarlijks bij te houden.

Wilt u zien wie tot 31 december 2019 geregistreerd is in het Voorlopig Register en dus minimaal in het bezit is van een Associatiediploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA®), kijk dan onder Downloads van het Voorlopig Register Financieel Management.
 

Naar de normale website Naar de mobiele website