Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Correcties

De Associatie verzorgt het correctietraject van examens van A-tot-Z. Met een ijzerscherpe precisie toetsen onze deskundigen de gemaakte examens aan de geldende norm. Dit gebeurt aan de hand van vooraf opgestelde correctiemodellen. Zo verzorgen wij het correctietraject van meer dan 50.000 examens per jaar.

Uitslagverstrekking

Vooraf gemelde onregelmatigheden in het examen en/of de bijbehorende vraagstellingen verwerken we in een definitieve instructie voor correctoren. De kandidaat wordt hier dus niet op afgerekend. Na een vastgestelde termijn verstrekt de Associatie per e-mail de uitslag van de examens. De enige uitzondering hierop is de uitslag van de meerkeuzevragen in online examens. Kandidaten ontvangen direct na het online examen de uitslag van deze vragen per e-mail. Uiteraard ontvangen alle kandidaten ook nog schriftelijk de uitslag in de vorm van een cijferlijst, certificaat (met cijferlijst) of diploma (met cijferlijst). 

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze afdeling Klantenservice, +31 (0)33 461 21 59, klantenservice@associatie.nl.

Naar de normale website Naar de mobiele website