Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Digitaal toetsen

Digitaal toetsen vraagt om andere kennis en vaardigheden dan schriftelijk toetsen. Niet alleen het medium is anders, ook de toetsconstructie, de afname en het correctietraject wijken af. De toetsdeskundigen van de Associatie hebben actuele kennis ten aanzien van digitaal toetsen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen deze kennis en vaardigheden graag.

Op het gebied van digitaal toetsen kunnen tijdens de training diverse onderwerpen aan bod komen, zoals:

  • Digitale toetsen ontwikkelen
  • Soorten vragen
  • Digitale toetsvragen construeren
  • Antwoordmodellen opstellen
  • Meer grip op toetskwaliteit met resultaatanalyses

Naast de voordelen voor de student biedt digitaal toetsen ook mogelijkheden voor uw instelling. Denk aan het borgen van een constante toetskwaliteit en de mogelijkheid tot resultaatanalyse waardoor u meer grip krijgt op de toetskwaliteit en -resultaten.

Wellicht staat het digitaal toetsen bij uw hogeschool nog in de kinderschoenen en wilt u begeleiding tijdens de implementatie? Of leggen uw studenten al digitale toetsen af maar is er behoefte aan extra kennis en/of vaardigheden? Samen stellen we het trainingsprogramma vast, afhankelijk aan welke kennis en/of vaardigheden behoefte is.

Naar de normale website Naar de mobiele website