Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Examenontwikkeling

Praktijkdiploma Boekhouden? Zakelijke Communicatie Nederlands, PDL® of het Associatiediploma MBA®? Allemaal examens van de Associatie. Al meer dan 75 jaar maken wij onze eigen examens. Een examen maken is geen sinecure, elk examen vraagt om vakspecialisme. Daarom zetten we bij het opstellen van onze examens uitsluitend experts in. Mensen die hun sporen in het vak al ruimschoots hebben verdiend. Aan de hand van eisen en wensen uit het werkveld stellen onze specialisten een examenprogramma vast. Dit programma vormt vervolgens de basis voor het examen.

Kennis van inhoud en toetsen

Onze toetsdeskundigen stellen de toetsmatrijzen op. De matrijs geeft een duidelijk overzicht van de verdeling van de vragen over de verschillende onderwerpen. Daarna worden de examenvragen geformuleerd, waarbij zowel vakkennis als toetsdeskundigheid een belangrijke rol spelen. 

Onafhankelijkheid gewaarborgd

De vakspecialisten die de toetsmatrijzen maken, de examenprogramma’s opstellen en de examens maken werken altijd onafhankelijk van opleiders. Een onafhankelijke toetsing van de examenkandidaten is dus 100% gewaarborgd. Deze werkwijze resulteert in hooggewaardeerde diploma’s door werkgevers. 

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze afdeling Klantenservice, +31 (0)33 461 21 59, klantenservice@associatie.nl.

Naar de normale website Naar de mobiele website