Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Examens afnemen

Het afnemen van examens vraagt om de nodige voorbereiding en logistiek. Van de externe communicatie met examenkandidaten en het regelen van de examenlocaties, tot aan de ontvangst en surveillance tijdens de examens. De Associatie verzorgt het gehele logistieke afnametraject van zowel haar eigen examens als van examens van derden. In dit traject behoudt de Associatie haar onafhankelijke karakter en biedt op verschillende vaste locaties in het land haar dienstverlening aan.

Online examens

De Associatie biedt bijna al haar examens flexibel online aan. Hierdoor legt de kandidaat de examens af op een tijd en plek die voor hem/haar het meest geschikt is en kan de kwaliteit van de examens continu gemonitord en geoptimaliseerd worden.  

Proctoring

Proctoring is een nieuwe online methode voor examentoezicht. Een kandidaat hoeft hierbij voor het maken van het examen niet meer naar een centrale examenlocatie. Examen doen kan vrijwel altijd en overal: thuis, in het klaslokaal of op de eigen werkplek. Een proctor (surveillant) houdt via de computer (live of achteraf) toezicht en zorgt voor de identiteitscontrole van de kandidaten.

In-company

De Associatie ook de mogelijkheid om de examens af te nemen bij de school of organisatie zelf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de examenlogistiek of de mogelijkhden om in-company examens af te nemen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Sales, +31 (0)33 461 21 59, sales@associatie.nl

Naar de normale website Naar de mobiele website