Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Examenuitvoering

Het afnemen van examens? Daar komt heel wat voorbereiding en logistiek bij kijken. Van de communicatie met kandidaten tot aan het regelen van de locaties en de surveillance. Besteedt u liever uw energie en tijd aan uw eigen kernactiviteit? Dan nemen wij u graag de gehele examenlogistiek uit handen.

Omdat iedere organisatie, ieder bedrijf en iedere branche verschillend is, zijn onze diensten altijd in meer of mindere mate maatwerk. Wellicht staat uw vraag of behoefte hieronder niet benoemd? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Alleen door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we vraag en aanbod op elkaar afstemmen.

Kandidatenregistratie en -administratie

Collectieve - en individuele inschrijvingen, inning examengelden en uitslagverzending.

Afname van examens

Examenafname is mogelijk op verschillende vaste locaties in het land, maar ook in-company, bij u in huis. Desgewenst regelen wij surveillanten op uw locatie.

Toetssoftware

In toenemende mate worden examens online afgenomen. De Associatie levert de toetssoftware en - indien gewenst - de toetslocaties.

Inzage klachten- en bezwaarprocedures

Laat de behandeling van aanvragen voor inzagen, klachten en bezwaren met een gerust hart aan ons over. Ook verzorgen wij rapportages en adviseren wij u over uw procedures.

Klantcontact

U kunt het contact met uw kandidaten (website, e-mail en telefoon) volledig uitbesteden aan onze professionele Klantenservice. Desgewenst handelen wij uit naam van uw organisatie.

Overige ondersteuning

Naast de examenlogistiek kunt u ons ook inschakelen voor andere, vakgerelateerde diensten.

  • Secretariële ondersteuning
  • Bestuursondersteuning
  • Registerbeheer en –ontwikkeling
Naar de normale website Naar de mobiele website