Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Associatiediploma? Waardevol & Waardevast!

 

De Associatie diplomalijn ICT stelt op een onafhankelijke wijze de kennis en kunde vast van enerzijds de ICT-specialist en anderzijds de medewerker die dagelijks werkt met de computer. ICT is vandaag de dag zo nauw verweven met bedrijfsprocessen dat het noodzakelijk is om bedrijfsbreed de ICT-kennis te vergroten, zowel op de ICT-afdeling zelf als daarbuiten. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Pak je voorsprong met de digitale vaardigheden van ECDL 

Wist u dat een gemiddelde medewerker 8% van zijn werktijd verliest door gebrekkige digitale vaardigheden? Elk uur dat we met een computer werken, verliezen we per persoon 4 minuten en 34 seconden! Kleine en grote hulpvragen kosten ongemerkt veel werktijd. Met de examens van ECDL toetst en bewijst u dat u veilig en efficiënt verschillende computertoepassingen kunt gebruiken. Een bewijs van uw digitale vaardigheden en een versterking van uw cv!

  • Ga naar www.ecdl.nl voor meer informatie over de modules, toestmogelijkheden en examenlocaties.
  • Zoekt u maatwerk? Wilt u bijvoorbeeld weten welke ontwikkelrichting de juiste is voor welke medewerker? Of hebt u andere wensen op het gebied van ICT onderwijs en/of examinering in uw organisatie? Wij gaan graag met u in gesprek. Bel 033 750 10 99 of stuur een e-mail naar info@ecdl.nl

 

iEXA®, landelijke examinering voor de ICT-professional

Het werk van de ICT-professional verandert in rap tempo. Om succesvol op ICT-gebied te zijn en blijven hebben organisaties meer nodig dan alleen technische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsprocessen, management of projectmatig kunnen werken. iEXA® examens sluiten aan bij het European Competence Framework (e-CF), dat omschrijft welke ICT-competenties in bedrijven en organisaties nodig zijn.

De iEXA® examens zijn op een logische wijze opgebouwd, waardoor u stap voor stap de kennis vergaart voor een succesvolle carrière in de ICT. Bezoek de pagina over de diplomalijn iEXA® voor meer informatie over de iEXA® examens of vind een opleider bij u in de buurt.

Ga direct naar: