Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Inschrijven voor een examen

U bent nog niet ingelogd. Op deze pagina kunt u examens zoeken en de beschikbare examendata, locaties en tarieven bekijken. U kunt zich pas inschrijven voor een examen, nadat u bent ingelogd.

Let op:
Let op! Wilt u uw inschrijving voor een praktijk of partner-examen aankopen, wijzigen of annuleren? Dit kan niet via de mobiel.

Vouchercode Hebt u een vouchercode? Vul deze dan hier in

Voor welk(e) examen(s) wilt u zich inschrijven?

Selecteer een examen. Vergeet niet uw opleider te vermelden en geef aan of u examentijdverlenging of een aanpassing nodig heeft. Dit is van invloed op de zoekresultaten.

Kies uw opleider

Afhankelijk van de gekozen opleider wordt wel of geen btw in rekening gebracht. Als u geen opleider invult, zijn wij verplicht u btw te berekenen.

Datum en Locatie

Kosten

 

Last minute toeslag

 

Korting

   

btw

 

Totaal incl btw

 

Let op, het is niet mogelijk om binnen 7 dagen uw examen te annuleren of te wijzigen.

U hebt een examendatum gekozen die binnen een termijn van 7 dagen ligt, met als gevolg dat u afstand doet van het wettelijke herroepingsrecht van uw bestelling. Dit houdt in dat het niet mogelijk is uw examen te wijzigen of te annuleren.

Let op. Het is tot zeven dagen voor de gekozen examendatum mogelijk om uw examen te wijzigen of annuleren. Hierna is dit niet meer mogelijk.

Let op! Log in om uzelf in te schrijven voor een examen.

Naar de normale website Naar de mobiele website