Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Keuzedelen mbo

Sinds 1 augustus 2016 geldt er een herziene kwalificatiestructuur binnen het mbo. Een herziening met belangrijke maatregelen om een brug te slaan tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs: werken en leren worden steeds sterker met elkaar verweven.
Eén van deze maatregelen was de introductie van keuzedelen, waardoor er sneller ingespeeld kan worden op ontwikkelingen in het beroepenveld en de regio. Keuzedelen zijn daarmee belangrijke bouwstenen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

U biedt met een Associatiediploma een extra diploma op het cv en daarmee direct een voorsprong in een vervolgstudie én meer kansen op de arbeidsmarkt.

Associatiediploma's die geschikt kunnen zijn als invulling van uw verdiepende-, verbredende- en/of doorstroomgerichte keuzedelen:
 


 

Financieel - Administratief

Loonadministratie

Ondernemerschap

Management

Secretarieel & Talen

 


Meer weten?
Bent u geïnteresseerd in het inzetten van een (Associatie) examen voor de invulling van een keuzedeel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. 
Met met +31 (0)33 461 21 59 of stuur een e-mail naar keuzedelen@associatie.nl.

Naar de normale website Naar de mobiele website