Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Medische Kennis en Terminologie

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met mbo 4
Examensoort
Online

Omschrijving Examen

Terug

Bent u werkzaam in de gezondheidszorg of wilt u zich specialiseren in een administratieve/secretariële functie in de medische wereld? Met het vernieuwde diploma Medische Kennis en Terminologie kent u vele medische begrippen en vergroot u uw kennis op het gebied van het menselijk lichaam en medische aandoeningen. Met als resultaat dat u uw werk een stuk eenvoudiger kunt uitvoeren. Daarnaast maakt het Associatiediploma Medische Kennis en Terminologie een groot verschil op uw cv!

Verder groeien?
In combinatie met onze overige secretariële Associatiediploma’s toont u aan dat u alle uitvoerende werkzaamheden op een secretariaat onder de knie hebt.

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Het examen Medische Kennis en Terminologie is bedoeld voor administratief medewerkers, verzorgenden of secretaresses die zich willen verdiepen in de medische wereld. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

 • Examendata & locaties
  Datum
  Locaties*
  • Datum

   Elke werkdag

    
   Locaties*

   18 locaties

  *aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven
  De kosten voor het examen Medische Kennis en Terminologie zijn € 152,00 exclusief btw. Is uw opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaalt u over uw examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen.

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Examenoproep? Uitprinten!
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen.

 • Toegestane hulpmiddelen

  Tijdens dit examen is het medische zakwoordenboek toegestaan. 

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen

 • Downloads

  Op deze pagina vindt u downloads met betrekking tot dit examen. Tip! Log in en kijk in onze webshop of er voorbeeldexamens beschikbaar zijn. Deze kunt u gratis downloaden.

 • Slagingspercentages

  Dit examen is (nog) niet voldoende afgenomen om een betrouwbaar slagingspercentage te kunnen tonen.

Naar de normale website Naar de mobiele website