Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

NemasĀ® Advanced Management

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo

Wilt u doorgroeien naar een hogere managementfunctie? Of hebt u Nemas Middle Management® op zak en wilt u uw cv verder versterken? Dan is Nemas® Advanced Management een logische stap voor uw carrière. De focus ligt op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit diverse richtingen, met een stevige link naar de managementpraktijk. De theorie wordt daarbij als bekend verondersteld. Na het behalen van het diploma Nemas® Advanced Management bent u bijvoorbeeld in staat om een missie en een visie te formuleren. U kunt de externe en interne omgeving analyseren en hier de bestaande theorieën voor inzetten. Daarnaast kunt u managementtheorieën toepassen met betrekking tot leidinggeven, zoals competentiemanagement en de theorie met betrekking tot zelfsturende teams.

Nemas® Advanced Management bestaat uit een online examen en een scriptie, in willekeurige volgorde. Hebt u voor beide examens een voldoende? Dan ontvangt u het diploma Nemas® Advanced Management.

Examens

Terug

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Ambieert u een hogere managementfunctie of hebt u Nemas Middle Management® afgerond en bent u toe aan een volgende stap? Behaal dan het Associatiediploma Nemas® Advanced Management.

  Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma Nemas Middle Management® te halen.

 • Examendata & locaties
  Examen
  Soort
  Examendata
  Locaties*
  • Examen

   Scriptie Advanced Management

   Soort

   Scriptie examen

   Examendata

   Elke werkdag

   Locaties*
    
  • Examen

   Advanced Management

   Soort

   Online examen

   Examendata

   Elke werkdag

   Locaties*
  * aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven

  De kosten voor de examens van Nemas® Advanced Management zijn:

  • Online examen Advanced Management € 220,00
  • Scriptie Advanced Management € 220,00
 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  Sluitingsdatum online examen
  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Sluitingsdatum scriptie
  U kunt uw scriptie ter beoordeling indienen, op het moment dat het u uitkomt.
  Meld u aan voor de scriptie Advanced Management via Inschrijven & Aanvragen op deze pagina. 

  Examenoproep
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen. 

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen. 

Naar de normale website Naar de mobiele website