Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Advanced Management

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo
Examensoort
Online

Omschrijving Examen

Terug

Hebt u Nemas Middle Management® op zak of wilt u doorgroeien naar een hogere managementfunctie? Dan is Nemas® Advanced Management een logische stap voor uw carrière.
De focus ligt op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit de diverse richtingen, met een stevige link naar de managementpraktijk. De theorie wordt daarbij als bekend verondersteld.
Na het behalen van het diploma Nemas® Advanced Management bent u bijvoorbeeld in staat om een missie en een visie te formuleren. U kunt de externe en interne omgeving analyseren en kunt de bestaande theorieën hiervoor inzetten. Daarnaast kunt u managementtheorieën toepassen met betrekking tot leidinggeven, zoals competentiemanagement en de theorie met betrekking tot zelfsturende teams.

In combinatie met Nemas® scriptie Advanced Management levert dit examen u het diploma Nemas® Advanced Management op. 

In combinatie met de Scriptie CBC®, Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen en Communicatieve- en Adviesvaardigheden levert dit examen u het diploma Compensation & Benefits Consultant (CBC®) op. Let op: per 15 juni 2018 is het examen Advanced Management geen onderdeel meer van CBC®.

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Ambieert u een hogere managementfunctie of hebt u Nemas Middle Management® afgerond en bent u toe aan een volgende stap? Behaal dan het Associatiediploma Nemas® Advanced Management.

  Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma Nemas Middle Management® te halen.

   

 • Examendata & locaties
  Datum
  Locaties*
  • Datum

   Elke werkdag

    
   Locaties*

   18 locaties

  *aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven
  De kosten voor het examen Advanced Management zijn € 220,00 exclusief btw. Is uw opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaalt u over uw examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen.

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Examenoproep
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen. 

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen. 

 • Belangrijke examen informatie

  Het online examen Advanced Management bestaat uit open en gesloten vragen en duurt 90 minuten. 

  Per 15 juni 2018 is het examen Advanced Management geen onderdeel meer van CBC®.

   

 • Downloads

  Op deze pagina vindt u downloads met betrekking tot dit examen. Tip! Log in en kijk in onze webshop of er voorbeeldexamens beschikbaar zijn. Deze kunt u gratis downloaden.

 • Slagingspercentages

  Dit examen is (nog) niet voldoende afgenomen om een betrouwbaar slagingspercentage te kunnen tonen.

Naar de normale website Naar de mobiele website