Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Scriptie Advanced Management

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo
Examensoort
Scriptie

Omschrijving Examen

Terug

Hebt u Nemas Middle Management® op zak of wilt u doorgroeien naar een hogere managementfunctie? Dan is Nemas® Advanced Management een logische stap voor uw carrière.
De focus ligt op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit de diverse richtingen, met een stevige link naar de managementpraktijk. De theorie wordt daarbij als bekend verondersteld.
Na het behalen van het diploma Nemas® Advanced Management bent u bijvoorbeeld in staat om een missie en een visie te formuleren. U kunt de externe en interne omgeving analyseren en kunt de bestaande theorieën hiervoor inzetten. Daarnaast kunt u managementtheorieën toepassen met betrekking tot leidinggeven, zoals competentiemanagement en de theorie met betrekking tot zelfsturende teams.

In combinatie met het online examen Nemas® Advanced Management levert de scriptie Advanced Management u het Associatiediploma Nemas® Advanced Management op.

 

Praktische informatie

Naar de normale website Naar de mobiele website