Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

NemasĀ® HRM

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo

Na het afronden van Nemas® HRM kunt u de beschikbare HR-instrumenten toetsen en personeelsvraagstukken interpreteren. Omdat het diploma op managementniveau is, ligt de nadruk op strategie, planning en organisatie en personele sturing. Hoe beïnvloedt de omgeving en de interne organisatie bijvoorbeeld het personeelsbeleid en wat is de relatie tussen de HRM strategie en de strategie en cultuur van de organisatie? Wat is het doel van HRM beleid en hoe vertaalt u dat naar de personeelsplanning? Ook op het gebied van werving & selectie, personeelsontwikkeling en –begeleiding, beloning en diversiteit kunt u op advies- en managementniveau acteren.

Nemas® HRM bestaat uit een online examen en een scriptie, in willekeurige volgorde. Hebt u voor beide examens een voldoende? Dan ontvangt u het diploma Nemas® HRM.

Examens

Terug

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Hebt u ambitie binnen het HRM vakgebied? Wilt u kunnen werken op management-, advies of strategisch niveau?
  Nemas® HRM biedt u de handvatten om uw (toekomstige) functie uit te kunnen voeren.

  Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma Nemas Middle Management® te halen.

 • Examendata & locaties
  Examen
  Soort
  Examendata
  Locaties*
  • Examen

   Scriptie HRM

   Soort

   Scriptie examen

   Examendata

   Elke werkdag

   Locaties*
    
  • Examen

   HRM

   Soort

   Online examen

   Examendata

   Elke werkdag

   Locaties*
  * aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven

  De kosten voor de examens van Nemas® HRM zijn:

  • Online examen HRM € 220,00
  • Scriptie HRM € 220,00

  Deze tarieven zijn exclusief btw. Is uw opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaalt u over uw examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  S;luitingsdatum online examen
  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Sluitingsdatum scriptie
  U kunt uw scriptie ter beoordeling indienen, op het moment dat het u uitkomt.
  Meld u aan voor de scriptie Nemas® HRM via Inschrijven & Aanvragen op deze pagina. 

  Examenoproep
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen. 

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen.

 • Bijzonderheden

  Het diploma bestaat uit 2 examens: een online examen en een scriptie. Haalt u voor beide examens een voldoende? Dan ontvangt u het diploma Nemas® HRM.

Naar de normale website Naar de mobiele website