Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

100% onafhankelijk, partner in examinering, 50.000 examens per jaar.

Over de Associatie

100% onafhankelijk. De hoogst gewaardeerde diploma’s. 50.000 examens per jaar. Expert in examinering. Dát is de Associatie in een notendop. Mogen wij ons even voorstellen?

De Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. Als partner in examinering zet de Associatie haar expertise in voor onderwijsorganisaties, opleidingsinstituten en brancheorganisaties. Deze Examendiensten bestaan uit het aanbieden van toetsdeskundigheid (adviezen, trainingen en workshops), het leveren van examenproducten en het verzorgen van de totale examenlogistiek. De Associatie ontwikkelt daarnaast examens in diverse vakgebieden, neemt ze af en verzorgt de correctie.

Associatie en eX:plain
Sinds 28 mei 2015 hebben de Associatie en Stichting eX:plain de krachten gebundeld waarmee een organisatie is ontstaan die nummer één is op het gebied van beroepsgerichte examinering en diplomering voor het bedrijfsleven en onderwijs. Per 30 juni 2018 is de juridische fusie een feit en is de Associatie voor Examinering een handelsnaam van Stichting eX:plain

Associatie en ECDL Nederland
ECDL Nederland, leverancier van competentiegerichte toetsen, examens en internationaal erkende certificaten in digitale vaardigheden, is sinds 15 juni 2015 onderdeel van de Associatie voor Examinering. Deze samenwerking leidt tot een versteviging van het portfolio van de Associatie en zorgt er tevens voor dat het belang van digitale vaardigheden nog krachtiger uitgedragen wordt zodat iedere professional kan blijven participeren in de digitaliserende samenleving. 

Naar de normale website Naar de mobiele website