Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

HRM

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo
Examensoort
Online

Omschrijving Examen

Terug

Omdat het diploma Nemas® HRM op managementniveau is, ligt de nadruk op strategie, planning & organisatie en personele sturing. Na het afronden van Nemas® HRM kunt u de beschikbare HR-instrumenten toetsen en personeelsvraagstukken interpreteren. Hoe beïnvloedt de omgeving en de interne organisatie bijvoorbeeld het personeelsbeleid en wat is de relatie tussen de HRM strategie en de strategie & cultuur van de organisatie? Wat is het doel van HRM beleid en hoe vertaalt u dat naar de personeelsplanning? Ook op het gebied van werving & selectie, personeelsontwikkeling en –begeleiding, beloning en diversiteit kunt u op advies- en managementniveau acteren.

In combinatie met de scriptie HRM levert het online examen Nemas® HRM u het Associatiediploma Nemas® HRM op.

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Hebt u ambitie binnen het HRM vakgebied? Wilt u kunnen werken op management-, advies- of strategisch niveau? Nemas® HRM biedt u de handvatten om uw (toekomstige) functie uit te kunnen voeren. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel adviseren wij u om eerst het diploma Nemas® Middle Management te halen.

 • Examendata & locaties
  Datum
  Locaties*
  • Datum

   Elke werkdag

    
   Locaties*

   18 locaties

  *aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven
  De kosten voor het examen HRM zijn € 214,00 exclusief btw.

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Examenoproep
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen.  

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen. 

 • Bijzonderheden

  In combinatie met de scriptie HRM levert het online examen Nemas® HRM u het Associatiediploma Nemas® HRM op. Lees meer over de scriptie HRM.

 • Belangrijke examen informatie

  Het online examen HRM bestaat uit open en gesloten vragen. Het examen duurt 90 minuten.

 • Downloads

  Op deze pagina vindt u downloads met betrekking tot dit examen. Tip! Log in en kijk in onze webshop of er voorbeeldexamens beschikbaar zijn. Deze kunt u gratis downloaden.

 • Slagingspercentages

  Dit examen is (nog) niet voldoende afgenomen om een betrouwbaar slagingspercentage te kunnen tonen.

Naar de normale website Naar de mobiele website