Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Onze diensten

De Nederlandse Associatie voor Examinering biedt een uitgebreid pakket aan diensten. Van de ontwikkeling en afname van Associatie-examens tot examendiensten en beroepsregistraties. Onze diensten op een rij:

 • Praktijkexamens
  De Associatie ontwikkelt, examineert en corrigeert examens voor diverse vakgebieden. Als onafhankelijk exameninstituut bieden wij een integraal dienstenpakket. 
 • Partnerexamens
  Steeds meer organisaties besteden de uitvoering van examinering aan ons uit. Van examenafname en examenlogistiek tot aan het correctietraject en de nazorg. 
 • Examendiensten
  De Associatie is partner in examinering voor opleiders, brancheorganisaties, werkgevers en overheid. We bieden examenadvies, training en inhoudelijke uitvoering. Raadpleeg de pagina Examendiensten.
 • Beroepsregistraties
  Een beroepsregistratie? Dat biedt meerwaarde voor professionals en werkgevers! De Associatie verzorgt de onder meer de beroepsregistraties in het Register Financieel Management™. 

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze afdeling Sales, 033 – 461 21 59, sales@associatie.nl.

Naar de normale website Naar de mobiele website