Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Open vragen in examens Financiering niveau 4 en 5

Open vragen in examens Financiering niveau 4 en 5

08:19 12-07-2019

De huidige examens Financiering niveau 4 en Financiering niveau 5 bestaan volledig uit gesloten vragen, de zogenaamde invulvragen. Hierbij vult de kandidaat de uitkomst van een berekening in. Tijdens de exameninzage is bij invulvragen de onderbouwing van de berekening niet zichtbaar. 

Omdat kandidaten dit lastig vinden, is besloten om de rekenvragen in deze examens vanaf 1 september 2019 in open vraagvorm te stellen. De antwoorden worden door een corrector nagekeken en de onderbouwing van het antwoord is zichtbaar tijdens de inzage. 

De inhoud van beide examenprogramma’s blijft gelijk. Het nieuwe examen Financiering niveau 4 bestaat per september uit gesloten vragen, open vragen en open vragen als onderdeel van een casus. De examenduur wijzigt van één uur en drie kwartier naar twee uur. Het nieuwe examen Financiering niveau 5 bestaat uit gesloten vragen en open vragen en de examenduur wordt twee en een half uur.

Naar de normale website Naar de mobiele website