Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Proctoring

Proctoring is onze nieuwe methode voor examentoezicht. De kandidaat hoeft voor het maken van het examen niet meer naar een centrale examenlocatie. Een examen doen kan vrijwel overal en wanneer hij wil, thuis, in het klaslokaal of op de eigen werkplek. Afstand speelt geen rol meer. Een proctor (surveillant) houdt via de computer live toezicht en zorgt voor de identiteitscontrole van de kandidaten. Alles wordt opgenomen, zodat u het later kunt terugkijken.

Hoe werkt proctoring?

  • Wij zetten het examen in overleg met de opdrachtgever of opleider klaar of open voor boeking.
  • De kandidaat meldt zich aan voor het examen en ontvangt duidelijke instructies. Ook wordt zijn pc en de internetverbinding getest.
  • De kandidaat identificeert zich voorafgaand aan het examen.
  • Met een webcam en microfoon houdt de proctor toezicht op de kandidaat. Optioneel wordt een smartphone achter de kandidaat geplaatst, om de ruimte in beeld te brengen.
  • De camerabeelden worden gestreamd naar de proctor. Deze kan aan de kandidaat vragen om aanvullende beelden van de ruimte te tonen.
  • De proctor kijkt mee op het scherm van de kandidaat door middel van een programma dat in de browser draait.
  • Na afloop van het examen maakt de proctor een (on)regelmatig­heidsprotocol aan.
  • Als opdrachtgever kunt u per kandidaat besluiten om onderzoek te doen. Dit houdt in dat u de beelden terugkijkt (of beluistert). Als het nodig is, kunt u contact opnemen met de betreffende proctor.

Aanvullende mogelijkheden

Wij bieden proctoring in combinatie met digitale examens maar ook het uploaden van een papieren examen kunnen we eenvoudig voor u regelen. Het is mogelijk om onze technologie en toezichtsprocessen te koppelen aan een aantal toetssystemen en uw examenproces.

Tevens kunnen we uw examens digitaliseren in onze examensystemen waarmee u toegang krijgt tot alle voordelen van digitale examinering, inclusief het automatisch nakijken.

Geïnteresseerd in proctoring?

Bent u benieuwd wat proctoring kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte op maat via telnr. 033 461 21 59 of stuur ons een e-mail.

Naar de normale website Naar de mobiele website