Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Sociale Verzekeringen Almanak 2019 tijdens examen digitaal beschikbaar

Sociale Verzekeringen Almanak 2019 tijdens examen digitaal beschikbaar

11:40 31-10-2019

In de examens Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

Omdat de Sociale Verzekeringen Almanak 2019 momenteel enkel nog digitaal beschikbaar is, kan deze vanaf 1 november 2019 via een link geraadpleegd worden tijdens het examen. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen ook de papieren versies van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2018 en 2019  gebruiken. Tijdens de correctie wordt er rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

Kandidaten die zich al hebben ingeschreven en na 1 november examen doen, worden per e-mail geïnformeerd. Ook kandidaten die zich in november inschrijven, zullen wij per e-mail informeren. Daarna gaan we ervan uit dat deze wijziging bekend is.  

Naar de normale website Naar de mobiele website