Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

Sociale Verzekeringen Almanak tijdens examen digitaal beschikbaar

12:53 03-09-2020

In de examens Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 5 en Loonheffingen niveau 5 mogen kandidaten de Sociale Verzekeringen Almanak gebruiken bij het beantwoorden van de vragen.

De Sociale Verzekeringen Almanak is alleen digitaal (in pdf) beschikbaar. Tijdens het examen kan de almanak via een link geraadpleegd worden. Hoe een bijlage in het examen getoond wordt, is te zien op de vierde pagina van het demo-examen.

Kandidaten mogen een papieren versie van de Sociale Verzekeringen Almanak van 2019 of 2020* meenemen naar het examen, mits deze gelijmd of ingebonden is (syllabusvorm). Tijdens de correctie wordt er rekening gehouden met de versie die de kandidaat gebruikt.

* De Sociale Verzekeringen Almanak 2020 is nog niet beschikbaar in het examen. Zodra deze versie beschikbaar komt, wordt de 2019-versie in het examen vervangen, zodat kandidaten de meest recente versie van de almanak via een link tijdens het examen kunnen raadplegen.

Naar de normale website Naar de mobiele website