Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo
Examensoort
Online

Omschrijving Examen

Terug

Bent u salarisadviseur en wilt u zichzelf verder ontwikkelen? Dan is het diploma Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen onmisbaar! Met dit diploma bent u in staat om als intern adviseur te acteren op het terrein van arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid en adviseren. Met uw kennis van wet- en regelgeving en salaris- en personeelssystemen geeft u advies, afgestemd op de specifieke situatie van uw organisatie. U levert maatwerk in samenwerking met andere disciplines.

In combinatie met Communicatie & Adviesvaardigheden en de CBC® scriptie levert dit diploma u het Associatiediploma Compensation & Benefits Consultant (CBC®) op. Hiermee kunt u adviseren bij managementvraagstukken op het gebied van arbeid en beloning.

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Voor de salarisadviseur die zich verder wil ontwikkelen, is Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen een sterke toevoeging op het cv.

  Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

 • Examendata & locaties
  Datum
  Locaties*
  • Datum

   Elke werkdag

    
   Locaties*

   18 locaties

  *aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven
  De kosten voor het examen Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen zijn € 214,00 exclusief btw. Is uw opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaalt u over uw examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen.

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Examenoproep?

  U ontvangt uw examenoproep per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep laten zien op uw telefoon of tablet. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep uit te printen en op papier te tonen. 

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

  Tijdens het examen Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen mag u alle mogelijke naslagwerken gebruiken. Ook eigen aantekeningen zijn toegestaan.

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen. 

 • Belangrijke examen informatie

  Het online examen Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen is een openboekexamen en duurt 120 minuten.

 • Downloads

  Op deze pagina vindt u downloads met betrekking tot dit examen. Tip! Log in en kijk in onze webshop of er voorbeeldexamens beschikbaar zijn. Deze kunt u gratis downloaden.

 • Slagingspercentages

  Dit examen is (nog) niet voldoende afgenomen om een betrouwbaar slagingspercentage te kunnen tonen.

Naar de normale website Naar de mobiele website