Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Personeel & Organisatie niveau 5

Opleidingsniveau
Vergelijkbaar met hbo-ad
Examensoort
Online

Omschrijving Examen

Terug

Personeelsmanagement kan niet zonder gedegen kennis op het gebied van organisaties. Het analyseren van de missie, visie en doelstellingen van een organisatie of de methodieken van budgettering toepassen, zomaar enkele onderwerpen die de personeelsfunctionaris of –manager nodig heeft in zijn werk. Maar ook bijvoorbeeld hoe u personeel kunt aansturen en motiveren of voorstellen beoordelen voor organisatieverbeteringen voor de afdeling salarisadministratie. Met Personeel & Organisatie niveau 5 op het cv bent u in staat als volwaardig personeelsmanager acteren.

Verder groeien? 
In combinatie met Loonheffingen niveau 5, Arbeidsrechts & Sociale Zekerheid niveau 5 en Communicatie niveau 5 geeft dit certificaat recht op het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®). 

Praktische informatie

 • Doelgroep & vooropleiding

  Bent u salaris- en/of personeelsadministrateur met ambitie? Of hebt u een andere functie, maar wilt u zich professionaliseren binnen dit vakgebied? Ga dan voor het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services.

  Er is geen vooropleiding vereist en er zijn geen toelatingseisen.

 • Examendata & locaties
  Datum
  Locaties*
  • Datum

   Elke werkdag

    
   Locaties*

   18 locaties

  *aantal locaties verschilt per type examen en of u een beperking hebt.
 • Tarieven
  De kosten voor het examen Personeel & Organisatie niveau 5 zijn € 203,00 exclusief btw. Is uw opleider vrijgesteld van btw-heffing? Dan betaalt u over uw examen ook geen btw. Kijk voor meer informatie op de pagina Betalen.

 • Inschrijftermijnen & examenoproep

  Sluitingsdatum
  U kunt elke werkdag online examen doen. Daarom geldt voor online examens geen sluitingsdatum.

  Examenoproep
  De oproep voor online examens ontvangt u per e-mail, direct na uw inschrijving. Bij de toetslocatie kunt u uw examenoproep op uw telefoon of tablet laten zien. Uiteraard is het ook toegestaan om uw oproep te printen en op papier te tonen. 

 • Toegestane hulpmiddelen

  Wilt u weten welke hulpmiddelen u standaard mag gebruiken tijdens een Associatie-examen? Kijk dan op de pagina Procedures & regels

 • Procedures & regels

  Gaat u examen doen? Kijk dan op onze pagina Procedures & regels. Hier vindt u alles wat u moet weten voordat u examen gaat doen. Ook leest u hoe u examenproducten kunt aanvragen: van een vrijstelling of inzage tot een vertaling van uw diploma.

 • Vrijstelling

  Wilt u weten of er standaard vrijstellingen zijn voor uw examen? Kijk op de pagina Procedures & regels. Hier staat ook hoe u een vrijstelling kunt aanvragen. 

 • Belangrijke examen informatie

  Het online examen Personeel & Organisatie niveau 5 bestaat uit 21 open en gesloten vragen en casussen met open vragen. Het examen duurt 2 uur.

 • Downloads

  Op deze pagina vindt u downloads met betrekking tot dit examen. Tip! Log in en kijk in onze webshop of er voorbeeldexamens beschikbaar zijn. Deze kunt u gratis downloaden.

 • Slagingspercentages
  Geslaagd Niet geslaagd

  Gemiddeld cijfer: 6.2

  Slagingspercentage: 74.6%

  Type: Online - Periode: januari 2019 t/m december 2019
Naar de normale website Naar de mobiele website