Uw browser heeft javascript uit staan, deze website zal hierdoor niet naar behoren functioneren. Uitleg hoe u javascript aanzet

Het wordt u afgeraden om de webshop te benaderen via een mobiele telefoon.

Werken bij

Werken bij de Associatie betekent werken aan je eigen ontwikkeling. En aan die van duizenden andere mensen. Als onafhankelijk exameninstituut ontwikkelen en organiseren we niet alleen onze eigen examens. Zo nemen we jaarlijks meer dan 50.000 examens af. In 40 plaatsen in Nederland, op de Nederlandse Antillen, Aruba en in Suriname. Onze diploma’s zijn gewild door werkgevers en werknemers. Een Associatiediploma is een kwaliteitsgarantie voor werkgevers én ze geven carrières een enorme boost. 

Daarnaast is de Associatie partner in examinering voor onderwijsinstellingen, brancheorganisaties, werkgevers en overheid. Zij vertrouwen op de Associatie voor het ontwikkelen en organiseren van hun examens en deskundigheidsbevordering. 

Enthousiast team

Op het hoofdkantoor van stichting eX:plain in Amersfoort, waar de Associatie onderdeel van uitmaakt,  werken in totaal zo'n 100 professionals. Met bijna 750 freelancers werkt ons enthousiaste team aan het ontwikkelen, organiseren en afnemen van onze eigen Associatie-examens en die van derden. De Associatie bied je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Je doet veel kennis op en leert nieuwe vaardigheden.

Freelancer worden?

Als freelancer kun je rekenen op uitstekende ondersteuning en een speciaal trainingsprogramma, ontwikkeld door de Associatie. Zo kun je jezelf specialiseren in de volgende functies: examencommissielid, toetsconstructeur, corrector, examenleider of surveillant.

Interesse?

Kijk dan bij onze vacatures

Naar de normale website Naar de mobiele website